agnetas.blogg.se

Jag heter Agneta och är en söt liten Flatcoated retriever. Här kan du följa mig och min familj.

Semester 

Publicerad 2013-07-26 21:39:00 i Agneta, Allmänt,

 
Nu är vi på semester. Vi badar och simmar varje dag och tittar på en massa kul saker. Dessutom har jag tuggat sönder ett par hörlurar, en iPhone-laddare och spytt lite på mattan i husvagnen. 
 

Tugga på ben

Publicerad 2013-07-24 22:10:06 i Agneta,

Jag gillar verkligen att tugga. Mest tuggar jag på min Babben men som omväxling har jag lite tuggben som jag tuggar på ibland.

Idag hittade jag ett ( eller rättare sagt två) nya ben att tugga på. De var mjuka och fina och jag låg och tuggade och bet av små bitar en lång stund. Ja ända tills lillmatte Alva vrålade och grät "dumma Agneta har ätit upp fötterna och en bit av benen på min finaste Barbie".

Ups och hoppsan, inte kunde jag väl veta att man inte fick tugga på de här benen?

Välkomna!

Publicerad 2013-07-20 09:30:10 i Allmänt,

 
Idag fick vi besök från Stockholm. Kul! Jag gillar verkligen folk. Det var två vuxna och två söta tjejer på 1 år. Den ena tjejen hade ett kex i handen när de kom och det var naturligt vis en gåva till mig? Fast när jag tog det började tjejen att stortjuta. Konstigt.
 
Så jag gick ut en sväng i trädgården och gjorde mina behov (2:an) och mitt i all glädje passade jag på att äta upp mitt avfall så att jag liksom är ett eget kretslopp ;-). Därefter sprang jag in och hälsade lite till på den ena gästen och passade då på att dela med mig av kretsloppstänket på hans tröja och ansikte. Trots all min vänlighet blev jag utslängd i trädgården :-(. 
 

Morgonstund har guld.....

Publicerad 2013-07-15 10:13:08 i Agneta, Allmänt,

 
Nu är jag en stor flicka säger min husse. Jag säger till när jag behöver kissa och därför så behöver jag inte sova i min bur på natten.
 
Nu i natt sov jag på en matta i vardagsrummet och kl 04.30 trodde jag att det var morgon så jag gick och väckte min husse. Han sa att jag var duktig och så öppnade han altandörren och gick  och la sig igen. 
 
Jaha vad skulle då lilla jag hitta på? Först försökte jag väcka Babben men hon ville inte leka utan hon låtsades sova och rörde sig inte ur fläcken. Då tänkte jag att jag kunde överraska matte istället med något trädgårdsfix. Vi kunde kanske göra något kul när alla andra sover? Men  matte bara sov så jag fick börja själv. Jag gick då ut i trädgården och hittade då en ganska vissen blomma. Så kan det ju inte se ut!
 
Nu kommer nog matte att bli glad tänkte jag. Så jag drog upp blomman från krukan och gick in med den till matte. Eftersom hon sov fick jag ju lägga den i sängen hos henne så att hon skulle hitta den. Men kinkiga matte röt bara saker som "det är nybäddat" "stäng in eländet i buren" och en massa andra otrevligheter. 
 
Tur att husses klocka ringde kl 5.45 så att man slapp sitta inlåst så länge....

Neeeej inte min klematis!!!!

Publicerad 2013-07-11 16:31:51 i Agneta, Allmänt, Familjen,

Min matte har verkligen inga gröna fingrar. I vår trädgård växer nästan bara barrväxter och ogräs. Någon gång då och då får matte tydligen ett infall och klipper lite på allt hon kan klippa. Sedan lägger hon alla kvistar och grenar i högar som hon tycker att husse ska ta hand om. Fast min husse jobbar och jobbar så han tycker att matte ska ta släpet och fixa undan det själv. 
 
Tur då för dem att de har mig! Nu behöver de inte ta bort högarna längre för det har jag fixat. Jag har slitit och släpat så nu ligger alla grenar snyggt utspridda över hela gräsmattan och helt perfekt att tugga på var man än är.
 
När jag var klar med det projektet hjälpte jag matte med ogräset. Jag kan nämligen också slita upp rötter. Fast otacksamma matte skrek jättehögt "neeeeej inte min klematis" så nu struntar jag i trädgården och sover en stund istället .
 
 

Klart jag gillar att simma ☀

Publicerad 2013-07-07 15:19:07 i Agneta, Allmänt,

Min husse tror inte att jag gillar vatten. Babben är nog en mix av en hund och en säl för hon blir helt tokig så fort hon luktar eller ser vatten som man kan bada i. Själv har jag mest bara badat tassarna och husse har slängt ibland bara för att kolla om jag kan simma. 
 
Självklart kan jag simma så idag när de kastade en dummy låååångt ut i en sjö till Babben så simmade jag  ut och hämtade den. Så nu hoppas jag att vi har diskuterat färdigt om mig och simning. Jag kan ju allt jättebra själv!
 

Pang pang pang

Publicerad 2013-07-06 15:05:05 i Allmänt, Husvagn,

 
Idag har det smällt för vi är på High Chaparral. Jag har sett två teaterföreställningar, kollat på tågrån, tittat på vuxna män som leker cowboys och en massa annat. Babben är helt övertygad om att det är någon form av jaktprov och så fort det smäller letar hon efter något att apportera. Husse säger att jag är mycket coolare . 
 

Gräsmattan är fixad!

Publicerad 2013-07-04 09:33:56 i Allmänt, Husvagn,

 

Sådär ja. Nu kan vi lämna Nubbekullen med gott samvete. Husse har ju målat lite men viktigast av allt så har jag snyggat till gräsmattan. Den var alldeles plan och opersonlig när vi kom, men nu har den fått lite mer karaktär, liv och djup.
Mina mattar är också nöjda med Linköping. De har hunnit med Gamla Linköping, Kolmården och Flygvapenmuseet när vi andra har jobbat.

Lax till middag ;-)

Publicerad 2013-07-02 21:07:30 i Agneta, Allmänt,

 
Ibland blir man verkligen förvånad. Idag fick vi ingen hundmat vid sju-tiden. Istället hade husse lagt upp en lax till mig på ett jättefint fat på bordet. Trevligt med lite omväxling till hundmaten och mysigt med duk och porslinsfat

Måndag och jobb igen....

Publicerad 2013-07-01 17:58:27 i Agneta, Allmänt,

I den här familjen måste man jobba för att få mat och husrum. Just nu är vi på ett superbra jobb i Linköping på Nubbekullen. Babbens uppgift är att inspektera så att husse använder färgsprutan på rätt sätt och jag hämtar saker som kan vara bra att ha. Fast det är skönt att vi har husvagnen med oss så att jag kan gå in och ta mig en tupplur lite då och då.
 
Som tack för att vi får bo här på detta härliga ställe har jag hjälpt till lite med trädgårdsskötsel. M & S har en bambuhäck som mest verkar vara i vägen så jag gör mitt bästa för att ta bort den.  Dessutom verkar gräsmattan vara i behov av luftning så det fixar jag också lite med. Det känns liksom bra att vara behövd ;-)

Om

Min profilbild

Agneta

Feedback's American Fantacy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela