agnetas.blogg.se

Jag heter Agneta och är en söt liten Flatcoated retriever. Här kan du följa mig och min familj.

Utflykt på Hälsingegårdar och annat

Publicerad 2014-07-31 15:25:05 i Agneta, Familjen, Husvagn,

Kalle, Alva och husse cyklar downhill 
och Babben,Saga, matte och jag gör utflykter. Jättekul! Eller nej JÄTTETRÅKIG för de lämnar mig ensam i bilen HELA TIDEN. Matte säger att jag ska vara stilla eftersom jag har tassen i bandage. Så de andra har varit på StenegårdenOch på Lill-babs museum

Och på guidad rundtur på 


Och på en levande Fäbod Men nu har jag fått nog😈. Så när de 
kom tillbaka till bilen hade jag fixat till problemet med bandaget så att jag också kan följa med. Smart va!?!

Ser fram emot morgondagen 😜.

Nya vänner

Publicerad 2014-07-28 13:03:22 i Allmänt,

Började morgonen på Faludjursjukhus där de tyckte att min tass läker ok.  Fast jag ska vila i mer än en vecka till 😠 suck.

Idag är vi på utflykt och träffar massor av nya kompisar. Kul men varmt.
 

En gullig åsna.

Söta alpackor💕

Men mina favoriter, förutom Babben är ändå


Lite ompysslad

Publicerad 2014-07-25 20:09:53 i Agneta, Husvagn,

Det har varit lite synd om mig idag när hela familjen har badat. De tyckte att jag skulle stå uppbunden helt själv när de andra badade. Men då sa jag ifrån och eftersom vi var på en badplats med en del folk på så kunde jag ju inte stå där och yla. He he he - supersmart inkallning, eller hur 😈.
Nu har matte ringt runt till lite djursjukhus och bokat en tid på måndag i Falun och en tid i Gävle nästa onsdag. Eftersom hon inte riktigt litar på slakterivet. vill hon gärna att någon mer ska titta. De här nya veterinärerna  sa att min tass ska luftas varje dag så nu har vi lite mys i soffan samtidigt som såret luftas 😍.
Uppvärmning inför Flatmästerskapet

Publicerad 2014-07-24 19:06:46 i Agneta, Husvagn,

Idag har vi tränat vattenapportering och lite myrmarksträning. Superkul men lite svårt. Dessutom gjorde det lite ont i tassen när jag hämtade en dummy och så kom det ganska mycket blod 😢.

När matte tvättade såret blev hon ganska bekymrad eftersom det var djupt också. Matte och 118 118 började leta veterinärer i Södra Dalarna och den närmsta, som inte hade semesterstängt fanns i Vansbro 6 mil bort. Så Saga, matte, Babb och jag fick åka dit. 


När vi kom fram kände matte igen veterinären. Han har jobbat som slakterievet. på Scan i Kävlinge förr och i Malugn för 4 år sedan missade han en köttätande bakterie på Ior. Så när han sa till Matte att jag skulle sövas eller få lugnande så sa matte NEJ! Matte sa att hon kunde hålla i mig 😷.


Så matte höll (jätte hårt 😖) veterinären gav lokalbedövning, rakade, tvättade och sydde och Saga fotade och pussade lite på mig 😘.
Kolla vilka smarta träklossar under bordet. Väldigt finurligt....


Matte är lite fundersam över ståltråden som slakteriveterinären sydde med. Hoppas att det är en bra metod 😁.

Efteråt fick jag ett fint rosa bandage som ska läggas om varannan dag. På hemresan fick jag inte sitta i hundburen utan jag skulle sitta hos Saga så hon kunde passa mig. Då märkte jag hur trött man blir av vet. utflykt 😴Så nu har jag bad och träningsförbud i 2 veckor. Perfekt uppvärmning inför flatmästerskapet.....eller inte.Jättekul med pool

Publicerad 2014-07-21 15:22:19 i Agneta, Familjen,

Vi har skaffat pool 😃. Men min konstiga familj bestämt att Babben och jag inte får simma i den 😠.

Så nu när människorna badar så blir Babben och jag instängda i huset. 

Trist men lite bra också för då kan jag röja fritt inne i huset. Härom dagen hade de t.ex lämnat en hel stekpanna med hemmalagade köttbullar som skulle svalna. Jag testade alla köttbullarna och det var perfekt temperatur på allihop 😜.

Tyvärr har de nu börjat plocka undan lite mer innan de går ut och badar så det enda jag hittade igår var en inplastad gurka.....


Känd mental status

Publicerad 2014-07-17 22:23:17 i Allmänt,

Såja då har man "känd mental status". 
 
Mattarna och jag har varit i Revinge idag och gjort en mentalbeskrivning på mig. Självklart är jag en jättetrevlig tjej utan aggressivitet och med mycket nyfikenhet men kanske inte världens tuffaste brud.....men ganska tuff ändå.
 
Det var superkul att leka med alla människorna och att springa efter en trasa som for fram och tillbaka. Sedan for det upp overaller, det kom spöken och det skramlade.
Självklart blir man ju lite förvånad men inte arg. Fast jag fortsatte kolla om det skulle komma något mer hela tiden. Det gäller ju att vara vaken.
 

Mentalbeskrivningen gjordes på P7 i Revinge, så innan de skulle kolla om jag var skottfast hade de nog skjutit 40 skott. De första skotten var ju lite spännande, eftersom det låter så ibland när vi tränar jakt. Men i den här skogen var det ingen jakt så jag fick en 1:a (visar ingen berördhet för skott) på det momentet.
 
Kul dag!
 

Jag är tillbaka!!!

Publicerad 2014-07-17 20:12:33 i Allmänt,

Halloj!
 
Nu är jag här igen. Jag är inte bebis längre utan en tonårstjej. Ibland är jag väldigt valpig och tuggar sönder grejer (mest koppel) och ibland är jag väldigt vuxen och mogen. Dessutom är det kul att testa gränser........
 
Här är en bild från Sjöön där kennel Straight Flush och kennel Feedback hade fixat en träningshelg.

Då passade vi på att ta lite familjefoto på nästan alla mina syskon, mor och far. Från vänster mamma Våfflan, Yenna, Rio, Yaffa, Ytres, Yolo, lilla jag och pappa Jackson.
.
Vi syrror är ungefär lika stora men eftersom jag får så himla äcklig mat där jag bor är jag liiite smalare än de andra syskonen. De kallar mig för "skinny Marie" men jag vill ju bara ha lite god mat istället för äckligt torrfoder.
Fast Babben brukar offra sig när jag inte vill äta upp. Om inte matte och husse har koll så smyger Babben dit och äter upp. Fattar inte hur Babben kan gilla de där torra kulorna, men Babben säger att all mat är underbart god. Dessutom är Babben alltid hungrig och det är faktiskt inte jag. Jag har liksom inte tid att tänka på mat när det finns så mycket annat kul att hitta på.

Om

Min profilbild

Agneta

Feedback's American Fantacy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela